<
Actualitate

Campanie de acordare a primului ajutor

La sediul Bazei 71 Aeriană a avut loc o campanie de acordare a primului ajutor organizat de către personalul medical din cadrul unității pentru voluntarii Asociației civice pentru inițiativă și acțiune comunitară Câmpia Turzii în colaborare cu Clubul copiilor Câmpia Turzii, coordonați de către caporalul Lăcătuș Nicușor.

Voluntarii care au participat la aceasta campanie au avut privilegiul de a învăța de la specialiștii noștri, atât despre măsurile ce trebuie luate până la sosirea serviciului de urgență, dar și despre tehnologia și echipamentele folosite pentru salvarea unei vieți. Lucrul cel mai important pe care l-au învățat a fost că educarea și informarea populației despre reacția rapidă în cazul unui accident este vitală pentru o persoană.

Ne bucurăm că am avut posibilitatea de a fi alături de tânără generație în această campanie de prim ajutor, dar și de faptul că aceștia doresc sa fie cetățeni mai buni ai societății. Sunteți un exemplu demn de urmat și ne dorim cât mai mulți asemenea vouă!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS