Actualitate

Câmpia Turzii are olimpic la Limba Română. Crișan Cătălin Bogdan a luat locul I la Olimpiada de Limba Română pe județ și se pregătește de faza națională

Crișan Cătălin Bogdan este elev în clasa a 10-a și este reprezentantul Liceului Teoretic Pavel Dan din Câmpia Turzii și în același timp, reprezentantul județului Cluj, la faza națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română, etapă ce se va desfășura în luna aprilie.

Bogdan Crișan este un elev silitor, cu note foarte bune și la celelalte materii, recunosc de profesorii lui ca fiind un elev model.

„Vreau să te felicit că exiști în viața noastră, ești un copil model pentru noi și de ce nu, și pentru alții. Felicitări „Liceul Teoretic Pavel Dan” pentru profesionalismul de care a dat dovada. Felicitări încă o dată dragul lui mami, te îmbrățișăm cu drag!”. Cuvintele acestea ne-am permis să le sustragem din mesajul mamei lui Bogdan.

Felicitări Bogdan… adu-ne un loc fruntaș și de la faza națională!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS