Actualitate

Câmpia Turzii este pregătită pentru întâmpinarea sezonului rece!

Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit la convocarea domnului Primar Dorin Nicolae Lojigan, la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, pentru evaluarea stadiului de pregătire a serviciilor, societăților și instituțiilor partenere în vederea preîntâmpinării unor situații neplăcute care ar putea apărea odată cu instalarea iernii.

S-au stabilit următoarele:
– modalitatea de intervenție în ceea ce privește oamenii străzii și adăpostirea acestora în containerele special amenajate cu acest scop;
– pregătirea acțiunilor de deszăpezire: utilajele sunt funcționele, verificate și stocurile de material antiderapant refăcute;
– rețelele de apa/gaz sunt funționale și de asemenea, verificate la zi;
– rețelele electrice aeriene sunt în proces de degajare prin tăieri de vegetație, pentru a nu fi îngreunate în caz de furtuni și zăpezi abundente.
– Spitalul Municipal este pregătit atât din punct de vedere al dotărilor, cât și al personalului, pentru situații asociate sezonului rece.

De asemenea, ca punct pe ordinea de zi, s-a realizat informarea tuturor factorilor prezenți cu privire la exercițiul de alarmare publică ce se va desfășura la nivelul municipiului în data de 26.11.2019.

Direcția Relații cu Comunitatea

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS