Actualitate

Câmpia Turzii inundată

Campia Turzii se confruntă cu o situație de criză cum nu am mai intalnit niciodată. Debitul record de precipitații căzute în timp foarte scurt a dus la suprasolicitarea sistemului de canalizare. Multe zone din oraș, gospodării ale cetatenilor, precum și zona în care se organizează Târgul Produs de Cluj au fost inundate. S-a intervenit încă din timpul furtunii de către echipele de intervenție ale Companiei de apă, pompierii Primăriei Campia Turzii, Companiei de salubritate si Poliția Locală. Situația este sub control în acest moment, în majoritatea zonelor, intervențiile fiind făcute în funcție de priorități. Echipele de intervenție rămân în dispozitiv. Pentru aceasta le multumesc tuturor.
Având în vedere faptul că este posibil ca fenomenele extreme să continue, pentru sesizări ale unor astfel de evenimente viitoare, vă rog apelați dispeceratul Poliției Locale, telefon 0264/991.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS