<
Actualitate

Câmpia Turzii sare de 7 la mie rata de incidență iar restricțiile mai dure bat la ușă

Câmpia Turzii a trecut de 7 la mie rata de incidență ceea ce înseamnă o apropriere a unor restricții mult mai dure cum ar fi limitarea circulației  după ora 20:00, iar magazinele se vor închide la ora 18:00 PE TOT PARCURSUL SĂPTĂMÂNII.
Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii apel la responsabilitate: 
„Dragi cetățeni,
În urmă cu un an, când eram în plină stare de urgență și puteam ieși pe străzi doar cu declarație pe proprie răspundere, remarcam disponibilitatea și responsabilitatea dumneavoastră, în lupta cu acest virus năucitor!
Tot atunci am spus: „Câmpia Turzii va învinge pandemia, doar prin responsabilitate!”, iar acum avem nevoie de responsabilitate mai mult decât oricând.
Astăzi, 7 aprilie 2021, Municipiul Câmpia Turzii a ajuns la o rată de incidență cumulată a cazurilor COVID-19 de 7/1000 de locuitori. Astfel, dacă trendul ascendent al infecțiilor se menține, se vor aplica restricții de circulație după ora 20:00, iar magazinele se vor închide la ora 18:00 PE TOT PARCURSUL SĂPTĂMÂNII și nimeni nu vrea acest lucru!
Sunt mândru de cetățenii mei, pe care mereu i-am remarcat ca fiind oameni conștiincioși și solidari, dar acum trebuie să putem mai mult, să avem mai multă grijă, să facem tot posibilul pentru a reduce infecțiile.
✅ Limitați deplasările inutile!
✅ Purtați măștile de protecție și rugați-i și pe alții să le poarte!
✅ Dezinfectați-vă mâinile!
✅ Evitați locurile aglomerate!
✅ Fiți responsabili!
✅ Fiți solidari!
✅ Vaccinați-vă!”
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS