<
Actualitate

Campionat de FIFA 2021- toți banii adunați vor fi depuși in contul Victoriei Maria

Un grup de băieți binevoitori din Câmpia Turzii pasionați de jocul pe calculator, s-au gândit să organizeze un campionat de Fifa 2021 iar toți banii adunați din taxă de participare să fie donați în contul Victoriei Maria.

„Salutare tuturor. Pentru că ne place Fifa, pentru că ne place să ne jucăm pe PlayStation sau Xbox, dorim să vă provocăm și pe voi. Organizăm un super campionat de Fifa 2021 menit să ne relaxeze, distreze însă să ne și motiveze. După cum știm cu toți, Victoria Maria are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a putea trece peste o încercare grea. Noi vrem să o ajutăm. Cum? Cum știm mai bine… jucându-ne. Cei care vor să participe la campionatul de Fifa 2021 se pot înscrie la nr de telefon +40754097703. Informații suplimentare pe pagina de facebook a lui Ovidiu Blajan, Songoti Florin sau Pop Rareș. Hai să fim alături de Victoria.”, a postat pe pagina de facebook unuk dintre organizatori.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS