<
Actualitate

Campionatul de Fifa 2021 -Totul pentru Victoria Maria, s-a încheiat. S-au strâns 2100 lei

Mobilizare în forță pentru unul dintre cel mai așteptate momente din cadrul acestui mare eveniment caritabil ” Totul pentru Victoria”. Spun că este un eveniment caritabil pentru că pe mai multe ramuri, cetățenii municipiului Câmpia Turzii și nu numai, s-au mobilizat și au conceput tot felul de activități menite de a aduna sume de bani pentru Victoria Maria, îngerașul de 1 an și 6 luni depistat cu o boală grea. Campionatul de Fifa a fost cel mai așteptat eveniment. Acest campionat s-a desfășurat cu „casa închisă” , fiind mult mai mulți participanți peste cei pe care îi anticipau organizatorii. În prima fază, se așteptat la maxim 10 participanți, însă distribuiriile și interesul acordat pentru adunarea de fonduri pentru Victoria Maria a adus în fața organizatorilor nu mai puțin de 42 de participanți. Câteva ore bune s-au jucat pasionații de Fifa pe PlayStation sau Xbox, însă totul a fost cu un scop. La final, s-au decernat și premiile 1, 2 și 3. În ordinea numerelor de pe tricou, locul 1 l-a câștigat Vlad ( a câștigat fiecare meci la o diferență de cel puțin 6 goluri), locul 2. Nicoară și locul 3. Cristian. S-a adunat suma de 2100 lei, suma care va fi înmânată tatălui Victoriei, în dimineața zilei de 18 ianuarie.

De asemenea, un ghirișan pasionat de fifa, a reușit să posteze anunțul cu organizarea campionatului Fifa 2021-Totul pentru Victoria, în grupul comunității Fifa București, grup cu peste 13.000 de membri. Dintre acești membri, sunt care au și donat deja în contul micuței Victoria.

Dumnezeu să vă răsplătească jerta tuturor, iar micuței Victoria Maria să îi dea multă sănătate!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS