Actualitate

Campionatul de FIFA pe playstation organizat pentru Ioana Roșca, un succes

„Dar din dar se face rai”, cu această sintagmă încep acest articol.
În urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare a apărut un anunț referitor la faptul că o parte dintre organizatorii de evenimente din zonă, organizează un campionat caritabil de FIFA pe playstation și Xbox. De la cuvânt la faptă a fost doar un pas.

Joi seara, la cafeneaua Kalimur din Câmpia Turzii, timp de 5 ore, mai mulți tineri, Dj și MC, s-au distrat jucând FIFA și socializând! În plus de asta, au adunat și frumoasa sumă de 1000 lei pentru Ioana Roșca, tânără de 30 de ani care suferă de tetrapareza spastica.

Iată că din plăcere și dorința de a ajuta, tinerii organizatori din Câmpia Turzii, au reușit, fără prea multă muncă, să combine utilul cu plăcutul și să să adune la o seara caritabilă, unde buna dispoziție a primat.

Vineri dimineața, suma de bani a fost dusă mamei Ioanei care a avut și un mesaj pentru cei care au participat la acest eveniment:

„Doresc să vă mulțumesc în numele meu și al Ioanei pentru gestul făcut. Sunteți niște oameni minunați. Să vă ajute Dumnezeu în viață!”

Felicitări tuturor celor care au donat, felicitări localului Kalimur pentru gazduire și donație! Fapta făcută să se întoarcă însutit!

Ioana are 30 de ani și s-a nascut cu Tetrapareza spastica. Ea locuiește la etajul 2 iar mama ei fiind la o vârstă înaintată nu mai are puterile necesare pentru a o duce în brate. Ioana are picioarele paralizate, mâinile nu și le poate folosi iar mintea ei este ca a unui copil. Ea are nevoie de ajutorul nostru pentru a-și cumpăra un elevator ( mecanism de ridicare a caruciorului pe scari

Ea trebuie să iasă aproape zilnic din casă pentru a merge la centru de recuperare și fizioterapie, fără de care ar putea rămâne paralizată la pat. Haideți să întindem o mână de ajutor pentru acest copil minunat. În poza atașată este contul mamei lui Ioana unde puteți dona.
Mulțumim din suflet și vă dorim multa sănătate!
Beneficiar ROSCA MARIA
IBAN:
RO30RNCB0857001675200001
Sucursala BCR

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS