<
Actualitate

Care cel mai important instrument organic de promovare online?

Te-ai întrebat vreodată care este cel mai puternic instrument organic de promovare online? Răspunsul este simplu: optimizare SEO! Deși conceptul a devenit tot mai uzual pe buzele specialiștilor în Marketing Online, mediul de business din Cluj și nu numai este încă destul de reticent în fața acestui instrument. Peste 90% din site-urile din România nu sunt optimizate, iar asta reprezintă încă un avantaj pentru cei care decid să apeleze la servicii SEO cât încă este devreme.

Potențialul este uriaș și cel mai probabil, nici competitorii tăi nu l-au exploatat încă! Vrei să fii cu un pas înaintea lor? Iată câteva motive care te vor convinge că SEO este elementul de care ai nevoie în strategia ta!

Potențial ridicat de conversii

Cu siguranță, cel mai important avantaj în procesul de optimizare SEO îl reprezintă rezultatele.  O clasare pe primele trei poziții în Google înseamnă un aport ce variază, în funcție de locul pe care îl ocupă site-ul, între 9% și 35% din volumul total de trafic pe un anumit cuvânt-cheie. În total, primele trei poziții “mănâncă” peste 60% din totalul de trafic, așa că o poziție inferioară în clasament reprezintă un mare dezavantaj.

Sfatul specialiștilor în servicii SEO Cluj este să investești constant în optimizare SEO. Deși este un proces în esență organic, ai nevoie de o echipă de profesioniști care să se ocupe constant de monitorizare și să intervină cu strategii de menținere a poziției sau chiar de urcare atunci când este cazul. Un proces susținut de optimizare aduce, cu timpul, rezultate considerabile, pe care le-ai putea atinge doar cu investiții enorme în mijloacele de promovare plătită!

Ajungi mai ușor la publicul țintă

Gama de servicii SEO îți oferă oportunitatea de a te face remarcat în fața unor potențiali clienți care te caută deja. Intenția lor este destul de clară: își doresc fie să prospecteze piața, fie să achiziționeze un produs/ serviciu. Site-ul tău trebuie să le iasă în întâmpinare și să le pună la dispoziție atât informațiile necesare, cât și o experiență de utilizare foarte bună.

Dacă site-ul tău este în primele poziții pe motoarele de căutare, dar experiența pe care o oferi pe pagină nu este una de calitate, te vei confrunta cu o creștere puternică a bounce rate-ului. Mai exact, oamenii vor intra pe site și îl vor părăsi după câteva secunde.

Poți previziona rezultatele înainte de a investi

Agențiile de servicii SEO Cluj subliniază un alt mare avantaj al procesului de optimizare: posibilitatea de a face pronosticuri. În cadrul unui Keyword Research, specialistul îți va spune nu doar care sunt cele mai populare expresii căutate de potențialii tăi clienți, ci și care este numărul de căutări lunare pe fiecare cuvânt-cheie. Pe baza calculelor, vei afla dacă afacerea ta are un potențial real de dezvoltare prin servicii SEO sau dacă este nevoie să apelezi la alte soluții.

Merită să investești în SEO pentru dezvoltarea afacerii tale? Poți afla răspunsul în cadrul consultațiilor gratuite oferite de SEO 365, una dintre cele mai experimentate agenții SEO Cluj! Specialiștii în Marketing Online de aici vor realiza un audit al business-ului tău și îți vor spune care sunt cele mai potrivite strategii pentru a-ți atinge obiectivele!

Articol redactat de: SEO365.ro

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS