<
Actualitate

Casa parohială a Parohiei Mihai Viteazu II a fost sfințită

Zi de mare sărbătoare în comuna Mihai Viteazu. În data de 15 mai, IPS Andrei, însoțit de un sobor de preoți, a săvârșit slujba sfeștaniei chiar în fața edificiului ridicat în mai bine de 10 ani- casa parohială a Parohiei II Mihai Viteazu. În afara casei parohiale, Pr. Paroh Ioan-Cristian Oşan a construit și un Centru Social unde elevii din comună vor putea participa la activități duhovnicești precum și la meditații gratuite oferite voluntar de către dascali și psihologi din localitate.

Înaltul Andrei a rostit un cuvânt de învățătură, în care a evidențiat importanța casei parohiale și a locuirii preotului în cadrul comunității. Totodată a oferit doamnei preotese Gianina Oșan, o icoană a Maicii Domnului, pentru binecuvântarea și ocrotirea casei iar preotului paroh Ioan-Cristian Oşan, i-a oferit Ordinul „Mihai Vodă”, în semn de mulțumire și prețuire pentru activitatea duhovnicească din cadrul parohiei pe care o păstorește. De asemenea, membrii Consiliului și Comitetului Parohial au primit diplome de aleasă cinstire.

Un eveniment de suflet pentru binecredincioșii parohiei II Mihai Viteazu, care au participat la acest eveniment ca la o adevărată sărbătoare, portul tradițional românesc fiind nelipsit.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS