Actualitate

Cât de eficientă este noua parcare din centrul orașului?! Răspunsul a venit de la șoferi. Parcarea e plină!

Problema parcărilor este o problemă cu care administrațiile orașelor se întâlnesc din ce în ce mai des. Gestionarea eficientă dar și mărirea numărului locurilor de parcare este o problemă la care administrația din Câmpia Turzii caută soluții.

În luna septembrie a.c. la Câmpia Turzii existau 1752 de locuri de parcare amenajate, dar și 221 de locuri de parcare neamenajate, totuși insuficiente la numărul crescut de mașini din Câmpia Turzii.

La sfârșitul lunii octombrie, Consiliul Local a aprobat un proiect de hotărâre privind amenajarea a 107 noi locuri de parcare  pentru autoturisme și 11 locuri pentru motociclete pe străzile: Laminoriștilor, Gheorghe Barițiu și Piața Mihai Viteazu.

Dacă la parcarea de pe strada Gh. Barițiu lucrările sunt la stagiu de bordurare, iar lucrările vor evolua în funcție de temperaturile din decembrie, iată că, parcarea din centrul orașului a fost finalizată și dată în folosință.

Cât de utilă este parcarea din centrul municipiului?

Este întrebarea care a provocat unele discuții în spațiul public. Lesne de înțeles că noua parcare este de bun augur pentru magazinele din zonă. Clienții dar și distribuitorii pot parca acum în condiții decente și legale.

Însă de utilitatea locurilor de parcare mai sus amintite ne-au convins chiar participanții la trafic. Astfel luni, 2 decembrie am putut observa cu toții că parcarea era plină.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS