<
Actualitate

Câți bani va cheltui primăria Câmpia Turzii pentru organizarea Summer Fest

În perioada 12-15 august 2022, în Parcul Municipal (Berc) din Câmpia Turzii, va avea loc Târgul „Produs de Cluj” și „Câmpia Turzii Summer Fest”, o adaptare a zilelor municipiului!

Protocolul de colaborare între Municipiul Câmpia Turzii şi Asociaţia „Produs de Cluj” va fi aprobat în această săptămână în Consiliul Local și are ca scop aprobarea organizării în perioada 12-15 august 2022, în Parcul Municipal, a evenimentelor Târg „Produs de Cluj” și „Câmpia Turzii Summer Fest”.

Aprobarea organizării acestor evenimente care se vor desfășura în municipiul Câmpia Turzii sunt o continuitate a evenimentelor Produs de Cluj care s-au desfășurat în anii trecuți la Câmpia Turzii precum și a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii.
Zilele municipiului Câmpia Turzii sunt este cel mai important eveniment din an pentru locuitorii din Câmpia Turzii. Ele se suprapun cu majoritatea concediilor ale locuitorilor din Câmpia Turzii care muncesc în străinătate și se întorc în vacanță în oraș.
Costul municipiului Câmpia Turzii va fi zero lei, a anunțat primarul municipiului Câmpia Turzii în ultima ședință de Consiliu Local. Sumele necesare pentru organizarea Summer Fest Câmpia Turzii au fost obținute strict din donațiile mediului de afaceri din oraș.
12- 15 august, Câmpia Turzii va deveni capitala distracției cu ajutorul Câmpia Turzii Summer Fest.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS