Actualitate

Căutările continuă în albia râului Arieș în cazul bărbatului dispărut

Căutările continuă în albia râului Arieș. Încă de aseară de când a fost data alarma pompierii și reprezentanții ISU periază adâncurile râului Arieș, și la aceasta ora căutările continuă. Reamintim ca ieri Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a transmis, în urmă cu câteva minute informația că „azi , in jurul orei 19:40, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Turda au primit un apel prin SNUAU-112 privind un bărbat de 30 ani din Negrești-Oaș, Județul Satu Mare , care pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-ar fi aruncat în râul Arieș, din municipiul Turda, județul Cluj”, susține purtătorul de cuvânt al poliției care mai informează: „Echipajele de intervenție s-au deplasat la fața locului pentru a începe căutările în zona unde s-a anunțat evenimentul. Revenim cu detalii”.

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, arată că: „Un apel de urgență a anunțat că un bărbat a căzut de pe podul din apropierea străzii Ștefan cel Mare din municipiul Turda, în râul Arieș. Două autospeciale de pompieri și o barcă s-au deplasat pentru a începe căutările la luciul apei în zona unde s-a anunțat evenimentul”, transmit cei de la ISU Cluj, care mai adaugă: „Căutările au fost începute din trei puncte diferite situate în zona podului și în aval pe râu, astfel încât să fie acoperită cât mai eficient zona unde ar fi fost posibil să fie purtata de curent. Concomitent se verifică informațiile primite prin apelul de urgență cu sprijinul echipajelor de poliție”.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS