<
Actualitate

Caz șocant în Făgăraș: două certificate de deces, cu diagnostice diferite, pentru aceeași persoană

Pe numele unui pacient care a murit la spitalul din localitate, au fost emise două certificate de deces cu două diagnostice diferite. Culmea, semnate de același medic.

Teodora Puzdrea, jurnalist Digi24: Pacientul a decedat anul acesta pe data de 1 ianuarie la Spitalul Municipal din Făgăraș.

Primul certificat de deces menționa că omul a murit din cauza agravării mai multor boli de care suferea, iar în al doilea certificat, pe lângă aceste boli era specificat faptul că pacientul în vârstă de 74 de ani avea COVID-19.

În cele 13 zile de spitalizare, pacientului i s-au făcut două teste pentru COVID-19, al doilea însă a fost emis după moartea bărbatului.
Între timp, pacientul care a decedat la spital a fost depus la capelă, unde fiul său a stat cu el. Ulterior, fiul bărbatului a fost sunat de Direcția de Sănătate Publică și a fost anunțat că tatăl său a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Potrivit medicilor, al doilea certificat de deces reprezintă o completare la primul certificat.

La spital s-a deschis o anchetă.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS