Actualitate

Cel mai mare show-room specializat în produse din domeniului HoReCa s-a deschis la Câmpia Turzii

Unul dintre cei mai prolifici oameni de afaceri din Câmpia Turzii, Mugur Prahoveanu, a deschis primul show-room specializat pe produse din domeniul HoReCa din zona Turda-Câmpia Turzii. Mugur Prahoveanu, alături de asociatul său, omul de afaceri olandez, Douwe Feenstra, conduc de câțiva ani, o afacere dedicată produselor fabricate din inox și nu numai, importate direct din Olanda.

Paleta produselor care se pot găsi la noul show-room este una diversificată. Aici se pot găsi produse profesionale pentru restaurante, cafenele și hoteluri, însă și o gamă largă destinată produselor de uz casnic. Practic tot ceea ce înseamnă gama de tacâmuri, pahare, porțelan, accesorii și echipamente de bucătărie.

Înafară de show-room, unde putem găsi produsele Solinox?

„Avem o colaborare frumoasă de peste 4 ani cu Emag unde avem spre vânzare peste 200 de produse Solinox. De asemena avem și 4 agenți de vânzări care vor încerca să acopere zona Transilvania și Banat. Avem în planul de dezvoltarea a firmei, construirea unui depozit logistic în Parcul Industrial Câmpia Turzii ” a precizat pentru Ziarul 21, Mugur Prahoveanu

„Este singura relație comercială care s-a păstrat ca urmare a relațiilor de înfrățire între Câmpia Turzii și orașe din alte țări. Doar prin dezvoltarea mediului antreprenorial putem vorbi despre dezvoltarea orașului. Firma pe care o dețineți, practic a închis Parcul Industrial Câmpia Turzii. În acest moment parcul este plin și sper să aducă beneficii cetățenilor municipiului Câmpia Turzii” a declarat primarul Dorin Lojigan, prezent la inaugurarea acestui show-room.

Mai multe informatii puteți afla accesând site-ul www.Solinox.ro.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.