<
Actualitate

Cine zice că cei mici nu știu fotbal se înșală! Priviți acest duel pentru minge la copiii de 7 ani

Cine zice că cei mici nu știu fotbal se înșeală! Priviți acest duel pentru minge la copiii de 7 ani

Cine zice că cei mici nu știu fotbal se înșală! Priviți acest duel pentru minge la copiii de 7 ani

De multe ori auzim sintagma: „Nu mă duc la meci că oricum sunt doar niște copii”.

Așa o fi dar să luăm exemplul celor de la FC Câmpia Turzii (i-am luat exemplu pentru că de un an jumate am șansa să-i urmăresc și să scriu despre ei) acei copii nu sunt ceea ce vă imaginați. Sunt copii care muncesc săptămânal la antrenamente, sunt copii care pe zi ce trece devin sportivi adevărați în care munca, ambiția și determinarea sunt tot mai mari.

În acest weekend am fost din nou la meciurile celor mici, ale grupelor de juniori de la FC Câmpia Turzii. Din nou mi-a plăcut ce am văzut. Îi știu de la primul lor meci și văd progresul lor de la meci la meci.

M-am oprit însă la această fotografie:

Un duel la grupa U8 (adică copii de 6 și de 7 ani împliniți), un duel pentru o minge între doi copii, unul de la FC Câmpia Turzii și unul de la Sporting Cluj. O imagine care arată dorința lor pentru a câștiga duelul, o imagine care arată ambiția și devotamentul lor pentru SPORTUL REGE.

Revenind la sintagma de sus …vă spun: „Haideți la meciurile acestor copii pentru că nu vă vor dezamăgi. Haideți la meciurile acestor copii pentru că ei se luptă pentru culorile orașului. Haideți și susțineți acești copii pentru că merită din plin!”

Investiția în copii este o investiție în viitor iar ce se întâmplă de un an jumate la Câmpia Turzii în materie fotbalistică este ceva extraordinar. Copiii să aibă șansa să-și urmeze visul de a juca fotbal, meciurile de fotbal să fie o sărbătoare, susținerea să fie necondiționată arată faptul că lucrurile sunt pe drumul cel bun iar viitorul sună bine.

Investiți în sport, investiți în copii, investiți în fotbal iar peste ani se vor culege roadele: Copiii de azi sportivii de mâine, copiii de azi oamenii maturi, integri, disciplinați, muncitori și sănătoși de mâine.

Priviți încă o dată duelul celor doi copii și spuneți-vă părerea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS