<
Actualitate

CIRCULAȚIE ÎNTRERUPTĂ DIN CAUZA UNUI ACCIDENT

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este întrerupt momentan pe DN 17 Dej – Beclean, în zona localității Mănășturel, județul Cluj, pentru cercetarea împrejurărilor producerii unui accident rutier. Trei persoane au suferit leziuni, după ce autoturismele în care se aflau au intrat în coliziune.

UPDATE

Potrivit IPJ Cluj Accident rutier pe DN 17, în localitatea Manasturel, din primele date ar fi două auto implicate, circulatia fiind momentan blocată pe ambele sensuri.


Traficul a fost deviat pe o ruta ocolitoare din localitatea Manasturel
Conducătorul de 19 ani, din comuna Petru Rareș, județul Bistița Năsăud, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care l preceda, condus de un bărbat în vâsrtă de 39 de ani, din municipiul Dej.
în urma impactului a rezultat rănirea unui femei de 40 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani. COnducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS