<
Actualitate

Clubul Sportiv Leii U8 din Câmpia Turzii – locul II în etapa Circuitul Național de Mini-Rugby

Sâmbătă, 6 și duminică, 7 iulie 2024, în comuna Cristian din județul Brașov, a avut loc etapa a II a din Circuitul Național de Mini-Rugby. La acest eveniment, alături de alte cluburi sportive, a participat și Clubul Sportiv ”Leii” din Câmpia Turzii.

În grupele acestei competiții U8 Leii grupa 1 Câmpia Turzii, a învins pe Rugby Academy 2 în două runde scor 9-3 și 10-4 și astfel s-a calificat în semifinale unde a învins Clubul Sportiv Șoimii București cu scorul de 5 la 3 iar în finală a pierdut cu Rugby Academic 1 cu scorul de 6 la 3. Echipa U8 Leii grupa 2 a terminat pe locul 8. De asemenea, Clubul Sportiv ”Leii” au copii împrumutați care joacă la această competiție pentru Rugby Club Junior, au 4 fete la U12 și de asemenea au 6 băieți la U12 care au jucat finala.

Octavian Cosmin Olteanu, antrenor și managerul Clubului Sportiv Leii Câmpia Turzii:

” Copiii au fost echipa perfectă, agresivitate și o cunoaștere a regulilor ce mă surprinde pentru vârsta lor. Cu Șoimii București au făcut un pressing bun ce a făcut ca adversarii noștri să greșească, noi am profitat de greșelile lor.

Finala, emoțiile și diferența de gabarit și-au spus cuvântul, dar am trăit cu niște emoții pe care nu le întâlnești de multe ori în viață, se zice că în rugby ai câștigat, continuă, ai pierdut, continuă! Vreau să mulțumesc conducerii Primăriei Câmpia Turzii pentru suportul financiar acordat, care a făcut posibilă participarea noastră la etapele nationale.”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS