campanie campanie
Actualitate

Cod portocaliu de ploi torențiale în zona de munte a județului Cluj

De sâmbătă, 15 august, și până duminică, 16 august, la ora 6:00, va fi cod portocaliu în mai multe județe din țară și în zona de munte a județului Cluj.
În intervalul menționat, în sudul Banatului, sud-estul Transilvaniei, nordul Olteniei, precum și în Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantitățile de apă vor depăși 30-40 l/mp și, pe arii restrânse, 50-70 l/mp, informează ANM.

Vremea la Cluj
Sâmbătă, la Cluj, există mari șanse de ploi, începând cu ora 13, urmând ca la ora 15 să aibă loc averse și furtuni cu descărcări electrice. Temperaturile nu vor scădea sub 20 de grade Celsius în acest interval.
Aversele vor dura până la ora 23, când cerul va fi în continuare acoperit de nori și abia după miezul nopții, temperaturile vor începe să scadă sub 20 de grade Celsius.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS