<
Actualitate

Complexul Sportiv AlfaGen Park, un succes absolut. Irina Munteanu, subprefect al județului Cluj: „Acest complex sportiv, alături de alte proiecte care vor debuta în curând la nivelul municipiului nostru, înglobează viziunea administrației locale”

Au trecut câteva zile de la deschiderea celui mai important obiectiv sportiv din Câmpia Turzii și feedback-urile pozitive nu întârzie să apară. Încă de dimineață, copiii municipiului Câmpia Turzii sunt pe role, skateboard, bmx sau pe trotinete exersând „trick-uri” și totodată relaxâdu-se. O alternativă sănătoasă la statul în casă pe tablete și calculatoare. Este mai mare bucurie când vezi că sunt adolescenți în oraș care sunt foarte pasionați de baschet. De trei seri la rând, terenul polisportiv este ocupat de fanii celui mai popular sport din State și nu numai. De asemenea, printre meciurile de baschet, adolescenții până în 18 ani ( conform regulamentului Complexului), joacă meciuri de minifotbal, punând sănătatea și spiritul de echipă în prim plan.

Irina Munteanu, fost Director Executiv în cadrul Primărie Câmpia Turzii, actualmente subprefect de Cluj, alături de edilul municipiului Câmpia Turzii Dorin Lojigan și angajați ai primăriei Câmpia Turzii, a participat activ la crearea acestui concept nou pentru municipalitatea ghirișană. În acest sens, am rugat-o să ne spună câteva cuvinte

„Faptul că astăzi avem Complexul Sportiv AlfaGen Park plin de copii bucuroși și părinți sau bunici cu zâmbetul pe buze alături, mă bucură tare mult. Știu acest proiect de la prima idee pe care domnul primar, Dorin Lojigan, a emis-o în acest sens și am lucrat împreună la concretizarea acestei idei, alături de colegii din primărie. Este doar un prim pas în definitivarea proiectelor pe fonduri europene și guvernamentale ale Câmpiei Turzii, care au repezentat o muncă susținută de câțiva ani și care vor ridica municipiul la un nivel superior de dezvoltare și bunăstare socială. La fel cum știu că toate aceste proiecte sunt doar un prim pas în dezvoltarea continuă a Câmpiei Turzii. Pandemia, printre alte efecte negative ale ei, ne-a închis și ne-a înstrăinat, dar ne-a facut mai conștienți totodată de importanța sănătății și a relațiilor interumane în siguranță.

A petrece timpul liber într-un mod sănătos, afară, făcând mișcare, împreună cu familia și prietenii, oferindu-le copiilor alternative sănătoase de a se dezvolta dincolo de ecranele calculatoarelor, e de mare preț. Acest complex sportiv, alături de alte proiecte care vor debuta în curând la nivelul municipiului nostru, înglobează tocmai aceasta viziune și oferă comunității alternative sănătoase de petrecere a timpului liber, un sentiment de apartenență și bucuria de a fi „acasă”, a declarat pentru Ziarul 21, Irina Munteanu, subprefect al județului Cluj.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS