Actualitate

„Complexul” TDV, face angajări! Vezi ce posturi vacante sunt

Turcu Dan este unul dintre cei mai de succes tineri antreprenori din Câmpia Turzii. „Dano” ajutat îndeaproape de familia lui, a pus bazele unui business inedit.

Spălătorie auto și de covoare, stație ITP, service auto, vulcanizare, școală de șoferi și, cel mai nou, un restaurant cochet. De ce l-am numit complex? Pentru ca toate se leagă, prin puterea exemplului.

Restaurantul „La Velu” vine ca o mănușă pentru cei care așteaptă cu mașina la spălat sau pentru cei care sunt cu mașina în service. De luni până sâmbătă, „La Velu” își așteaptă clienții cu „Meniul Zilei” și preparate foarte gustoase, gătite pe loc. Investiția în bucătăria restaurantului este una enormă, Turcu Dan dotând-o cu cele mai calitative electrocasnice.


Pe de altă parte, Turcu Dan, a făcut o investiție de peste 16.000 euro într-o mașinărie automată de spălat covoare. Cu această investiție, devine principala sursă de spălare covoare din zona Turda – Câmpia Turzii. Covorele sunt preluate-spălate-uscate-livrate! Unde mai punem că se folosesc detergenți de cea mai înaltă calitate.

În acest moment sunt două posturi vacante: operator mașinărie automata covoare (permis categoria B obligatorie) și ospătar! Informații la numărul de telefon 0757 175 192.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS