<
Actualitate

Computerul Tomograf a ajuns în Câmpia Turzii. Dorin Lojigan: „Poate cea mai importantă realizare d.p.d.v. medical a administrației pe care o conduc”

În dimineața zilei de luni, 23 noiembrie, la spitalul Dr. Cornel Igna din Câmpia Turzii a ajuns mult așteptatul Computer Tomograf pe care administrație condusă de edilul Dorin Nicolae l-a promis și achiziționat în mandatul trecut. Prezent la fața locului, primarul municipiului Câmpia Turzii a făcut un live cu privire la sosirea Computerului Tomograf.


„Vreau să vă prezint poate cea mai importantă realizare a administrației pe care o conduc d.p.d.v. medical, și aici mă refer la sosirea computerului tomograf în Spitalului Dr. Cornel Igna. Un lucru care acum câțiva ani parea imposibil, iată că astăzi se întâmplă. Începând de astăzi, Municipiul nostru va avea computer tomograf. Computerul Tomograf va functiona într-o sală special amenajată, iar după acreditarile necesare cetățenii din Câmpia Turzii vor putea beneficia de serviciile acestui C.T. „, a declarat Dorin Lojigan, într-o transmisiune live pe facebook, de la spitalul Dr. Cornel Igna din Câmpia Turzii.

În încheierea live-ului, edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a „înțepat” criticii care spuneau că niciodată, în spitalul din Câmpia Turzii, nu o să fie un computer tomograf.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3678074985557706&id=100000657223702

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS