<
Actualitate

COMUNICAT BAZIN DE ÎNOT DIDACTIC

Dragi utilizatori ai Bazinului de Înot Didactic Turda, dorim să vă aducem la cunoștință că activitatea Bazinului de înot didactic rămâne deocamdată suspendată, din cauza situației create de apariția COVID – 19, in vederea preventiei raspandirii virusului, până la emiterea unor reglementări legale privind reluarea programului de natație pentru publicul larg și publicarea acestora în Monitorul Oficial al României.
Notă:
În contextul pandemiei COVID-19:
“Piscinele acoperite NU se deschid, conform Ordinului comun al Ministrului Tineretului şi Sportului şi Ministrului Sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”, se arată în Hotărârea adoptată de Consiliul Național pentru Situații de Urgență.


Menționăm ca valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care activitatea Bazinului de Înot Didactic este suspendată, astfel că utilizatorii nu vor pierde ședințele de curs de inot / acces intrare bazin în acest interval de timp.
Vă asigurăm că, imediat ce vom primi decizii cu privire la reluarea activității cu publicul, veți fi informați pe pagina de facebook a Bazinului de Înot didactic, precum si pe website-ul Salinei Turda, www.salinaturda.eu
Vă mulțumim pentru înțelegere și abia așteptăm să ne revedem!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS