Actualitate

Comunicat Pro România Câmpia Turzii

Am convingerea că într-o comunitate mica cum este municipiul nostru,calitatea oamenilor este mai importanta decat orice formă de doctrina politică.
Capacitatea oamenilor de a se implica în dezvoltarea comunității este esențială si ar trebui să treacă dincolo de simpatii sau antipatii politice.
Astfel ,în numele organizației Pro România Câmpia Turzii,va propun o abordare diferită a activității politice , în sensul unei standardizari a acesteia.
Pornind de la o viziune centrată pe oameni, despre cum ar trebui să arate lucrurile în comunitate la finalul unui ciclu electoral,imi propun sa elaborez un „Plan de dezvoltare multianuala” pentru municipiul nostru.
” Planul de dezvoltare multianuala”,va cuprinde principii clare, măsuri concrete,va fi ușor de implementat,pe înțelesul tuturor, în asa fel încât principiile care stau la baza elaborării sa poata fi îmbunătățite continuu,iar măsurile cuprinse in acest plan,sa poata fi puse în practică de către oricine , indiferent de formațiunea politică de care aparține pentru binele comunității si in interesul cetățenilor municipiului.
Domeniile pe care le vom aborda în elaborarea „Planului de dezvoltare multianuala” vor fi conduse de persoane specializate în domeniile respective,care si-au dovedit competența profesională ,dar și probitatea morală, în asa fel încât să nu fie contestabile.
Ne vom axa cu precădere pe următoarele domenii:
Educatie,Sanatate,Economie si mediu de afaceri,Dezvoltare si infrastructură, Energie,Social,Administrație publică,Mediu,Cultura,Fonduri Europene, Tineret.
De asemenea, după ce lucrurile vor începe să prindă contur, vom organiza dezbateri publice pe aceste teme, la care vom invita sa participe toți actorii politici din zona, precum și experți de renume din fiecare domeniu fie din mediul academic sau antreprenorial .
Sa fie intr-un ceas bun!
Cozmin Sasa
Președintele Pro România Câmpia Turzii

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS