<
Actualitate

Concert caritabil pentru ambulanța din munți

MediCERT, proiectul susținut împreună cu voi la TDS 8 este tot mai aproape de munți! CERT Transilvania a achiziționat deja ambulanța pentru a ajunge acolo unde este nevoie. Mai trebuie doar să o dotăm cu cele necesare. Avem nevoie de încă 30.000 de RON pentru:
– cauciucuri de teren;
– troliu;
– aparatură medicală de urgență;
– instrumentar medical de screening și de intervenție;
– consumabile.
Pentru asta, duminică, 7 aprilie, de la ora 19.00, la Muzeul de Arta Cluj-Napoca, organizăm concertul caritabil ”La vida loca”, oferit de artiștii de renume internațional Matei Ioachimescu și Alfredo Ovalles.

Mesajul nostru: nicio donație nu este obligatorie. Poți dona oricât, dar recomandarea noastră este de minim 50 lei de persoană, deoarece, pentru fiecare 50 lei donați poți primi un voucher pentru tombolă. La sfârșitul concertului, vom trage la sorți câștigătorul excursiei la Viena de 2 persoane (transport cu avionul inclus), oferită cu atâta generozitate de YOLO Travel Agency Cluj.
Mulțumim tuturor partenerilor pentru sprijin: Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Fundația Universității Babeș-Bolyai, Șmafinăria, YOLO Travel Agency Cluj, Rotary Visio. Și, evident, vouă, fără de care nu putem nimic.

Nu uitați de rezervări. Se fac la nisteoameni@nisteoameni.org până pe 6 aprilie. Ne ajutați foarte mult dacă ne scrieți, că așa vom și ști cum să ne pregătim pentru ca totul să decurgă perfect.

Mesajul celor de la CERT Transilvania:
”Mulțumim că accepți să fii alinarea suferintei cuiva. Vino alături de noi să ducem sănătatea în munți! Susține MediCERT!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS