Actualitate

Concert de colinde „Sus la poarta cerului” susținut de 3 tenori de excepție, la Câmpia Turzii

Sâmbătă, 14 decembrie, cu începere de la orele 19.00, scena Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii va găzdui un super concert de crăciun susținut de deosebiții tenori Sergiu Chirilă, Florin Sâmpelean și Marius Sâmpelean.
INTRAREA LIBERA

UN CONCERT MAGIC susținut de 3 cântăreți de operă.

Aflat la a 5-a ediție în orașele din țară, concertul îi aduce în scenă pe cei trei soliști de opera:

SERGIU CHIRILĂ – TENOR și profesor de canto, are susținute peste 600 de concerte în cadrul operelor și filarmonicilor din țară, colaborând adesea cu compozitorul lui ANDREA BOCELLI.

MARIUS SÂMPELEAN – BARITON – prezent pe scenele operelor din Germania, Elveția, Italia, Rusia, Austria, etc., fiind absolvent a doua Conservatoare de Muzică din Germania.

FLORIN SÂMPELEAN- BAS- cântăreț de operă, recunoscut datorită timbrului sau vocal unic, fiind căutat și dorit pe scenele operelor și a filarmonicilor din țară și din străinătate.

Vă așteptăm cu nerăbdare la un moment artistic feeric, realizat cu sprijinul PRIMĂRIEI ȘI A CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII.
Dec 11, 2019

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS