Actualitate

Conflict între 2 adolescenţi, început pe facebook, terminat la spital

Clipe dramatice, luni 4 martie, pentru un tânăr în vârstă de 16 ani din comuna turdeană Viişoara! După o ceartă pe reţelele de socializare cu un alt băiat de vârsta lui, odinioară bun prieten, acesta s-a trezit atacat pe nepusă masă, în centrul comunei, de fostul amic şi de tatăl său. Cei doi l-au prins pe adolescentul care încercase să fugă şi, nici mai mult, nici mai puţin, i-au rupt mâna şi nasul din pumnii şi picioarele aplicate cu „generozitate” peste tot! La această oră pe numele celor doi a fost înregistrat un dosar penal privind infracţiunea de lovire sau alte violenţe.
Punctul de vedere al I.P.J. Cluj
“La unitatea de poliție din Viişoara a fost depusă o plângere penală prin care persoana vătămată a reclamat faptul că la data de 4 martie a.c., a fost agresată fizic de doi bărbați. A fost înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Pompaş, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS