Actualitate

Consilier local al PNL Câmpia Turzii acuză

În pragul campaniei electorale, Prefectul PSD al județului Cluj, a inaugurat la Turda Serviciul de Pașapoarte, uitând obligațiile asumate printr-un protocol de colaborare, în urma căruia trebuia să asigure acest lucru la Câmpia Turzii.

Le reamintesc cetățenilor municipiului nostru că în luna octombrie 2017 a fost încheiat un protocol de colaborare prin care urma să se deschidă la Câmpia Turzii birouri pentru permise, înmatriculari și pașapoarte.

În cadrul protocolului de colaborare încheiat între Instituția Prefectului Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și Municipiul Câmpia Turzii, următoarea obligație revenea Instituției Prefectului Cluj: „va asigura organizarea și funcționarea unor puncte de lucru ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor și ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple care să deservească locuitorii municipiului Câmpia Turzii și ale comunelor limitrofe”.

Dar cum interesul politic primează în fața îndeplinirii obligațiilor și mai ales, în fața respectului față de cetățean, prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, alege să nu își respecte promisiunile și să acționeze strict politic, astfel că a înființat Serviciul de Pașapoarte la Turda.

În calitate de consilier local PNL Câmpia Turzii și președinte TNL Câmpia Turzii condamn acțiunea prefectului județului Cluj prin care cetățenii din municipiu sunt privați de un serviciu atât de benefic pentru comunitatea noastră.

Lăsăm justiția să facă dreptate. Primarul municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, l-a acționat în instanță pe prefectul județului Cluj.

Încă un motiv pentru care pe 26 mai votăm împotriva celor care acționează contrar intereselor cetățenilor.

#RomaniameritamaimultdecatPSD

(Sursa foto: InTurda)

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS