<
Actualitate

Continuă să curgă cu plângeri PENALE în PSD Câmpia Turzii

Continuă să curgă cu plângeri PENALE în PSD Câmpia Turzii

Lucrurile în PSD Câmpia Turzii nu stau de loc bine. După ce în trecutul apropiat mai mulți membrii PSD au scăpat la mustață de o condamnare privind procesul de delapidare a Domeniului Pubic, intervenind termenul de prescripție, în prima fază fiind condamări cu executare, iată că în PSD Câmpia Turzii a intervenit o nouă plângere penală.

În urmă cu 3 ani, Mihai Șandru, pe atunci președinte PSD Câmpia Turzii a depus o plângere împotriva lui Ionel Isac, pentru furt de documente din sediul PSD Câmpia Turzii.

3 ani de când plângerea a fost formulată și în care Mihai Șandru nu mai este președinte PSD, iar Ionel Isac prin actuala conjuctură este pe picior mare în PSD.

Am cerut punctul de vedere al fostului președinte PSD Câmpia Turzii, Mihai Șandru despre această plângere, acesta ne-a explicat povestea plângerii: „Este o plângere veche de trei ani. Am înțeles de la domnul Isac Ionel că a dat documentele acum o lună domnului Gal Avram. Avram a zis că retrage plângerea. Când am preluat mandatul nu erau adeziunile nicăieri. Drept urmare am făcut o plângere prin care am solicitat poliției ajutor pentru a recupera adeziunile membrilor. Când am predat gestiunea partidului am făcut-o pe bază de proces verbal și nu erau recuperate încă documentele”, a explicat Mihai Șandru care nu a vrut să dezvolte subiectul pentru că: „Nu aș vrea să scrii despre asta pentru că este o situație care nu face cinste organizației PSD„.

Avram Gal, actualul președinte PSD Câmpia Turzii care i-a readus în partid pe cei care au părăsit PSD în mandatul lui Șandru printre care și pe Ionel Isac a explicat scurt această plângere la poliție:

„Plângerile penale, înregistrările le fac oamenii mici și fără caracter”, a comentat Avram Gal care nu a uitat faptul că o convorbire telefonică a sa a fost înregistrată în campania electorală din 2012 și mai apoi pusă pe internet.

Va retrage Avram Gal plângerea de la poliție? Rămâne de văzut. Cu siguranță acesta își dorește o echipă puternică în jurul său pentru a se putea lupta de la egal la egal cu Dorin Lojigan, actualul primar și cu Ionuț Geană care vine puternic din urmă pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS