Actualitate

Copilaş de doar doi anişori, strivit de o uşă metalică

Luni, 25 martie, în jurul orei 12.15, locatarii unui bloc de pe strada Calea Victoriei din Turda au fost surprinşi de un zgomot asurzitor. Speriaţi şi îngrijoraţi, au luat calea sunetului, pentru a vedea ce s-a întâmplat. Din păcate, un copilaş de numai 2 ani şi-a găsit sfârşitul sub o uşă metalică, în scara blocului.
Medicii de pe Ambulanţă, veniţi de la Spitalul Municipal Turda au depus eforturi disperate să îl readucă la viață pe copilaş.
Potrivit ZiarulClujean.ro, unul din locatarii imobilului și-a schimbat ușa de la intrarea în apartament, în urmă cu două zile. Însă, din cine ştie ce motiv, a lăsat-o rezemată de perete, în scara blocului.. Astăzi, mama micuţului împreună cu acesta au ieşit în faţa blocului. După câteva minute au intrat in apartament să ia un pahar cu apă, moment în care copilul a urmat-o. Dintr-o dată, s-a auzit un zgomot puternic si toţi cei de afară au intrat degrabă în scara blocului să vadă ce s-a intamplat. Au rămas încremeniţi când au văzut uşa metalică căzută la pământ, peste micuţul de doi anişori. Clipe de panică şi neputinţă s-au scurs până la sosirea ambulanţei. Medicii au preluat victima şi au transportat-o de urgenţă la Spitalul Municipal Turda, însă aceştia au fost nevoiţi să declare decesul micuţului.
“În jurul orei 12:15, pe strada Calea Victoriei, din Turda, în scara interioară a blocului ar fi căzut o uşă metalică, ce era rezemata de perete, peste un minor de 2 ani. Victima a fost transportată la Spitalul Turda şi a fost declarat decesul“, precizează Carmen Pompas, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în continuare se fac investigaţii pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care avut loc incidentul. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS