<
Actualitate

Cristian Octavian Matei, primarul municipiului Turda: „La mulți ani, România! La mulți ani, români!”

„La mulți ani, turdeni, oriunde v-ați afla!

Această frumoasă zi de 1 Decembrie ne aduce aminte cât de important este să prețuim momentele importante care ne-au marcat ca națiune. Actele de eroism săvârșite de înaintașii noștri pentru ca noi să trăim în România de astăzi vor rămâne drept model în inimile noastre!

Deja e al doilea an în care luptăm cu virusul care ne-a pus la grele încercări. Însă, dragi turdeni, la fel precum eroii neamului nostru care acum mai bine de 100 de ani, prin solidaritate și iubire față de țară au reușit să iasă învingători în 1918, așa vom reuși și noi să ieșim biruitori din această criză sanitară. Am toată convingerea că spiritul de învingător este în fiecare român, indiferent unde se află.

Din prețuire și iubire față de România și românii de pretutindeni, vă îndemn să fiți mândri că sunteți români și astfel, împreună să dăm dovadă de responsabilitate și unitate, respectându-ne unii pe ceilalți.

Oriunde v-ați afla, să fiți binecuvântați cu sănătate și înțelepciune, dragi români! 🇷🇴”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS