Actualitate

Crosul caritabil „Salvează o viață”

Asociația T9 în parteneriat cu Asociația pentru protectia necuvântatoarelor „Amicii Noștri” si Primăria Moldovenești organizează Crosul caritabil „Salvează o viață”, avându-l ca invitat special pe Tibi Useriu, câștigătorul Ultra-Maratonului 6633 Arctic Ultra.

Crosul are drept scop promovarea alergării în aer liber şi a unui stil de viaţă sănătos, promovarea activităților de împădurire, plantări și ecologizări, dar și atragerea atenției asupra necesității protecției animalelor: salvarea, adăpostirea, hrănirea, adopția, sterilizarea și îngrijirea câinilor abandonați.

Crosul va avea loc in data de 20.05.2017, cu începere de la ora 9:30 pe DC 82, pe un traseu stabilit de comun acord cu reprezentantii Primariei Moldovenesti, pe amplasamentul unde voluntarii Asociației T9 au plantat un număr de 1900 paltini și tei.Linia de start se află în dreptul Porții tradiționale din lemn, situate in apropierea intersectiei dintre DN 1 si DJ 82, marcată vizibil cu banner START.

Tot în data de 20 mai, de la ora 15, organizăm o întâlnire informală cu ultramaratonistul Tibi Ușeriu, la Sala de Conferințe a Centrului Rațiu pentru Democrație din Turda, P-ta 1 Decembrie 1918 nr. 1, Turda.

Intrarea este liberă.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS