Actualitate

CSM Câmpia Turzii – Progresul Călărași, 5-0

În data de 15 februarie, cu începere de la ora.12.00, stadionul „Mihai Adam” din Câmpia Turzii a fost gazda unui meci de pregătire în vederea returului campionatului ligii a IV-a.

CSM Câmpia Turzii a disputat un meci amical împotriva echipei de liga a V-a Progresul Călărași.

Încă din primele minute, echipa antrenată de Andrei Pintilie a început să atace poarta adversă, drept dovadă și deschiderea scorului foarte rapid pe tabela de marcaj. Marcatorii echipei CSM Victor Andrei Gal (2g), Dorin Tescar (1g), Berty (1g) și Paul Pintilie (1g).

Echipa antrenată de Cornel Morea, Progresul Călărași nu a fost resemnată, chiar dacă a încasat 5 goluri. Cu o echipa în plină construcție, Progresul Călărași vede tot timpul partea plină a paharului. Postarea lor de pe pagina oficială de facebook ne-a făcut să o redăm fără a avea ceva intervenții:

„Chiar dacă scorul a fost mai drastic, sa vazut diferența între liga 4 si liga 5.Totuși ne bucurăm că am avut un lot numeros, în care au evoluat toți jucători, am experimentat idei noi de joc și știm că până la începerea returului o să arătăm mult mai bine.

Felicitări băieților pentru munca depusă și pentru ambiția de care dau dovada mereu.

Scopul nostru e să închegăm o echipă competitivă pentru retur și să avem rezultate pozitive în partea a doua a sezonului. Povestea merge mai departe. Hai Progresul!”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS