Actualitate

Cu gândul la medalii! Potaissa Turda se va confrunta cu CSM Bucureşti pentru ultimul loc pe podium

Play-off-ul Ligii Zimbrilor s-a încheiat miercuri, 8 mai, odată cu ultimele partide din cadrul Fazei I a acestei părți a competiției.
Potaissa Turda s-a deplasat la Focşani pentru confruntarea cu echipa din localitate, o confruntare fără miză încheiată cu victoria gazdelor, scor 34-29.
Finala acestui sezon era deja stabilită, CS Dinamo București și AHC Dobrogea Sud Constanța reușind să își adjudece primele poziții în seriile de play-off cu o etapă rămasă de disputat, singura necunoscută fiind echipa care urma să joace pentru medalia de bronz împotriva AHC Potaissa Turda, scrie frh.ro. Egalul obținut de AHC Dunărea Călărași nu a fost suficient pentru obținerea locului 2 în Seria A, în ciuda înfrângerii suferite de CSM București la Timișoara echipa bucureșteană menţinându-se la 2 puncte avans.
Rezultate Play-off – Faza I – etapa 6 (8 mai)
Seria A
AHC Dobrogea Sud vs AHC Dunărea Călărași 33-33
SCM Politehnica Timișoara vs CSM București 34-31
Seria B
CS Dinamo București vs CSA Steaua București 34-35
CSM Focșani vs AHC Potaissa Turda 34-29
Pentru cele 8 echipe urmează Faza a II-a/Play-off, respectiv meciurile pentru medalii/ meciurile de clasament (locurile 5-6, 7-8), care se vor disputa în sistem “două victorii din trei jocuri”.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS