Actualitate

Cu toții ne dorim un oraș curat!

Ca urmare a implementării de către administrația locală a noilor reglementări privind colectarea selectivă, vă informăm că Poliția Locală Câmpia Turzii va intensifica controalele în zona punctelor gospodărești.

Echipajele din teren vor urmări îndeaproape derularea procesului de colectare, precum și depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor, inclusiv prin supravegherea acestora de către POLIȚIȘTI LOCALI ÎN CIVIL.

În cel mai scurt timp, toate punctele de colectare a deșeurilor menajere vor fi dotate cu pubele inscripționate, de culori și destinații diferite: GALBEN 💛 (pentru deșeuri din metal și plastic), ALBASTRU 💙 (pentru deșeuri din hârtie și carton) și VERDE 💚 (pentru resturi menajere, altele decât cele de mai sus), care vor fi ridicate de către operatorul de salubritate pe categorii, în caz contrar riscând sancțiuni.

Vă recomandăm să folosiți capacul mare al pubelei doar pentru depozitarea deșeurilor voluminoase, pentru a evita răspândirea mirosurilor neplăcute. Totodată, respectați semnificația culorilor și să nu depozitați deșeurile lângă pubele, iar în cazul în care veți fi depistați sau identificați că depuneți deșeurile neconform riscați o sancțiune cuprinsă între 2.000 și 2.500 lei, conform HCL 58/2017.

Rugăm toți cetățenii să ne sesizeze orice nereguli privind acte ce contravin unei bune gospodăriri, persoane care depozitează în mod necontrolat deșeuri sau orice fapte antisociale la numărul unic al Poliției Locale, 0264.991.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS