<
Actualitate

Cupa Antidrog a fost un câștig pentru elevii din Câmpia Turzii

Vineri, 12 aprilie s-a desfășurat la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii, o competiție interșcolară între școlile gimnaziale și liceele din Câmpia Turzii. Peste 200 de elevi au participat la acest eveniment din postura de jucători de fotbal sau susținători.

Cupa Antidrog „Fii propriul tău erou” a fost organizată de primăria municipiului Câmpia Turzii prin Direcția de Asistență Socială și Serviciul Cultură.
Scopul a fost unul precis: promovarea și conștientizarea elevilor asupra riscurilor care pot aparea datorită consumului de droguri. Sportul este una din alternativele adolescenților privind petrecerea timpului liber. Sala sporturilor a fost plină, copiii s-au bucurat de fotbal iar profesorii prezenți, au felicitat organizatorii pentru acest eveniment.

Lovitura de începere a avut-o Dorin Nicolae Lojigan, prezent în tribune alături de viceprimarul Sabin Ghemeș și dir. Irina Munteanu.

Școală gimnazială „Mihai Viteazul” a câștigat locul 1 în confruntare cu Școala gimnazială „Avram Iancu” ( locul 2) și Școala gimnazială „Pavel Dan” ( locul 3).
În partea cealaltă, cele două licee din oraș și-au făcut fiecare câte două echipe și și-au pus în joc orgoliile. Colegiul Tehnic Victor Ungureanu a câștigat locul 1.
În fapt, fiecare dintre cei care au participat au câștigat o porție mare de sănătate.

La final a fost festivitatea de premiere unde fiecare echipă a primit diplome, medalii, cupe și echipament sportiv sponsorizat de Anca Denisa, o doamnă din Câmpia Turzii stabilită în Germania.

Obiectivul a fost atins de organizatori care promit că astfel de evenimente sportive vor continua la Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS