Actualitate

Daciana Constantea uimește din nou

Prezența la Festivalul Noii Generații, tânără talentată din Câmpia Turzii, Daciana Constantea, a uimit juriul câștigând premii importante ale festivalului.

Daciana a câștigat Trofeul categoriei – Pop internațional 14 – 16 ani și locul 1 la Pop românesc 12-15. Vocea tinerei care a reprezentat Câmpia Turzii, a impresionat publicul cu piesele ” You Lost Me ” și ” Nu sunt „. Daciana are experiență pentru competiții și multe drumuri. În prezent deține 42 de participări la nivel național- internațional cu peste 102 premii: Grand Prix, Marele Trofeu, Trofeu de grupa ,Trofeu adolescent, Trofeu Etno, Aur, și alte aprecieri. Daciana are 15 ani, este elevă în clasa IX la Liceul Teoretic Pavel Dan – Filologie / Engleza. Se împarte între studiu, hobby și lecțiile de canto unde o are ca profesoară pe soprana Anca Pârlog.
Știm că glasul Dacianei este apreciat de zeci de specialiști din domeniul muzical iar ea este foarte încântată de aceste aprecieri. Visul Dacianei este să aibă noi proiecte chiar daca vocea îi este auzită pe frecvențe de radiouri străine sau deține un videoclip din 2018 și recent a scos piesa „Joc de noroc „, tot are nevoie de un noroc. Hobby-ul l-a descoperit prin 2010 și își amintește cu drag de prima sa apariție la Mamaia Copiilor, ajungând la un palmares foarte impresionant.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS