Actualitate

De 8 martie, Ziarul 21 oferă șapte medalioane de aur

Așa cum și-a obișnuit cititorii, Ziarul 21 nu lasă niciun eveniment important să treacă fără a-și premia cititorii. Astfel, 8 martie, Ziua Intenațională a Femeii va aduce pentru șapte dintre cititoarele noastre câte un medalion din aur. Tot ce trebuie făcut este să decupați talonul de concurs de la pagina 21 și depus la punctele de colectare a presei în urnele „21”. Tragerea la sorți va avea loc vineri, 1 martie, la sediul Ziarului 21 din Turda, strada Mihai Eminescu nr. 6-8, numele câștigătoarelor vor apare în ediția de luni, 4 martie, iar premierea va avea loc vineri, 8 martie, la sediul Ziarului 21. Concursul este dedicat doar doamnelor.
Ziarul 21, cea mai longevivă instituție media din zonă Turda și Câmpia Turzii, împlinește pe 7 mai 15 ani de existență fără întrerupere! Ziarul 21 singura instituție media din zona Turda și Câmpia Turzii care apare atât în format tipărit cât și online și tot odată singura instituție media care a lansat în premieră pentru mass media locală aplicația de știri: Ziarul 21
(click aici:https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ziarul21.aplic16).
Echipa Ziarului 21 este formată din Denisa Mărginean, Tania Pop, Adrian Soporan, Andrei Păcurar, Răzvan Pop și Sergiu Jucan care se înclină cu respect in fața dumneavoastră, pentru fidelitatea acordată.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.