<
Actualitate

De la 1 decembrie toți românii vor putea călători în Canada, fără viză

Toți românii care au avut viză pentru SUA sau pentru Canada, vor putea călători în Canada fără viză începând cu data de 1 mai, iar din data de 1 decembrie toți cetățenii români vor putea călători în Canada fără vize, potrivit unui anunț al ambasadorului Canadei la București.

„Vreau să disociez acordul de liber schimb între UE și Canada din punct de vedere al vizelor. Sunt aspecte complementare, dar nu identice. Oficialii canadieni au verificat România și au văzut progrese în zone precum reglementările pentru migrație, pașapoarte și de aceea am acceptat ca cetățenii români să vină în Canada fără vize. Practic de la 1 mai 2017, un cetățean român care a avut o viză pentru SUA sau Canada în ultimii 10 ani va putea călători în Canada fără viză. De la 1 decembrie, toți cetățenii români vor putea călători în Canada fără viză”, a spus ambasadorul.

Cei care doresc să călătorească în Canada trebuie doar să completeze un formular pe site-ul Ambasadei Canadei, durează doar două minute și costă șapte dolari, indiferent că este vorba de călătorii de bussines sau turism.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS