Actualitate

De ziua vârstnicilor Ziarul 21 a oferit 21 de plase cu alimente (video)

ZIARUL 21 a sărbătorit Ziua Internațională a persoanelor vârstnice, care se sărbătorește în fiecare an pe 1 octombie

Prin concursul Din grijă pentru voi dragi bunici”, Ziarul 21, a premiat șapte persoane vârstnice.  21 de pachete pline cu alimente de bază, tot ceea ce trebuie în casă pentru șapte persoane, fiecare persoană a primit câte trei plase cu alimente, astfel sperăm că am adus pentru cei mai în vârstă dintre noi o bucurie în plus.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an în data de 1 octombrie. Cu această ocazie, Thoraya Ahmed Obaid, Directorul Executiv al Fondului ONU pentru Populație ne reamintește cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor, iar noi, românii, ne putem aminti de cunoscutul proverb „Cine n-are bătrâni să-și cumpere”.

În zona văii Arieșului, Ziarul 21 a fost singura instituție care a marcat acest eveniment oferind, an de an, cadouri constând în produse alimentare persoanelor vârstnice.

Câștigătorii noștri au fost: Neagu Antonia, Ilea Aurița, Sălăgean Iacob, Cristurean Maria, Cristea Ileana, Bondor Petru, și Istrate Amalia.

Premierea câștigătorilor a avut loc marți, 1 octombrie la redacția Ziarului 21 din Turda, str. Mihai Eminescu, nr. 6-8.

„Mă bucur foarte mult că, conducerea Ziarului 21 s-a gândit și la noi pensionarii, care deși am muncit o viață avem niște pensii foarte mici”, a fost reacția unei câștigătoare.

„Sunt de două ori câștigătoare la dumneavoastră, mulțumesc Ziarului 21, în fiecare luni îl cumpăr, îl citesc, și mă bucur că am câștigat. Mulțumesc redacției și conducerii Ziarului 21 că se ocupă și de noi pensionarii”, ne-a declarat o altă câștigătoare.

„Întotdeauna eu cumpăr Ziarul 21 și astfel sunt bine informat”, ne-a declarat unul dintre câștigători.

„De mai multe ori am câștigat, și de Crăciun și de mai multe ori, e bine primit orice premiu, vă mulțumim foarte frumos, sunteți un ziar care scrie foarte bine”, ne-a mai mărturisit o altă câștigătoare.

„Felicitări și continuați tot așa, cât o fi de mic sau de mare premiul oamenii se bucură, și pentru noi pensionarii reprezintă ceva, mult succes în continuare. Ziarul 21 este un ziar citit și căutat de oameni”, ne-a declarat un alt câștigător.

„Sunteți foarte buni, cumpăr în continuare Ziarul 21, felicitări pentru concursuri”, ne-a mai mărturisit o altă câștigătoare.

Toate acestea premii nu ar fi posibile fără efortul echipei Ziarului 21:  Tania Pop, Adrian Soporan, Andrei Păcurar și Sergiu Jucan adică Ziarul 21.

Premiile nu se opresc aici, urmează concursul de crăciun: „Vine Moș 21” unde 21 de premii vor fi oferite cititorilor, 11 pachete pentru masa de Crăciun și 10 cadouri pentru copii.

Din această săptămână, Ziarul 21 a lansat și concursul săptămânal „TALONIADA”  unde puteți câștiga câte un produs electrocasnic săptămânal, în fiecare joi, între orele 09.00 și 11.00 sunteți așteptați la redacția Ziarului 21 și cine are cele mai multe taloane pleacă acasă cu un aparat electrocasnic.

Ziarul 21, cea mai longevivă instituție media din istoria Turzii și a Câmpiei Turzii, a împlinit în acest an 15 ani de activitate fără întrerupere, fiind singura instituție media care acoperă toate canalele de informare a populației atât online cât și în format print, iar din 2018 Ziarul 21 deține aplicația de știri care poate fi descărcată aici: Ziarul 21

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS