Actualitate

DEBUT DE STAGIUNE CU HOHOTE DE RÂS

Stagiunea 2019-2020 debutează la Teatrul Aureliu Manea Turda sâmbătă 14 septembrie cu cea mai jucată și îndragită comedie a teatrului turdean “Ultima Haltă în Paradis” regizată de Andrei Mihalache pe textul lui Valentin Nicolau.
Din distribuție fac parte actorii: Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Amalia Popa, Valentin Oncu, Miky Paicu și Raluca Eremei-Bîrza.
Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital către un Ionel lipsit de experiență. – Dansul dragostei este ca o partidă de șah, spune personajul lui Mitică.
„Greu de stabilit ce este dragostea: artă, meserie sau război? …. Sau toate trei la un loc? … Orice ar fi, necesită disciplină, talent și putere de muncă. ….Dacă vorbim despre „arta războiului”, de ce n-ar exista și ARTA IUBIRII? ….” a spus regizorul Andrei Mihalache.
Prețul unui bilet este de 15 lei – intreg, 10 lei – redus, de asemenea sunt puse în vânzare și abonamentele stagiunii 2019 – 2020.
Iar duminică 15 septembrie de la ora 11.00 cei mici sunt așteptați să descopere împreună cu actorii teatrului povestea scrisă de Ion Creangă „Fata babei și fata moșului”.
Biletele sun 8 lei pentru părinți, 6 lei pentru copii puse în vânzare atât la agenția teatrului cât și online pe www.tomtix.ro.
“În ciuda greutăților financiare, în ciuda inflației și a creșterii prețurilor Teatrul din Turda se încăpățânează să păstreze prețurile biletelor din dorința de a face bine spectatorului. E important ca sala de spectacol să fie plină! Vă așteptăm la teatru cu inima deschisă.” A spus Cătălin Grigoraș, managerul teatrului.

Vă prezentăm mai jos programul spectacolelor din luna septembrie:
PROGRAM SEPTEMBRIE
14.09
SÂ ora 19.00 Ultima Halta in Paradis- de Valentin Nicolau, regia Andrei Mihalache – Sala Mare
#SUPERCOMEDIE

15.09
– DU ora 11.00 FATA BABEI ȘI FATA MOȘULUI – regia Horațiu Apan- Sala Mare
#spectacol pentru copii

19.09
JO ora 19.00 TRIX SHOW , regia Mihai Gruia Sandu – Sala Studio
#NONVERBAL

21.09
-SÂ ora 19:00 ÎNDRĂGOSTIȚII DIN ANCONA de Vajda Katalin, regia Andrei Mihalache – Sala Mare
#comedie romantică

22.09
– DU ora 11:00 SCUFIȚA ROȘIE un spectacol de Marius Tuță și Cătălin Grigoraș- Sala mare
#spectacol pentru copii

26.09
– JO ora 19:00 OMUL CARE A VAZUT MOARTEA un spectacol de Ovidiu Cosac – Sala mare
#comedie/ PREMIERA

28.09
– SÂ ora 19.00 SCURTE OBSERVAȚII ALE LUI 7 ȘI 8 ÎN INCURSIUNEA LOR PE TERRA DESPRE FIINȚA UMANĂ, un spectacol de/cu : Adonis Tanta si Lucian Teodor Rus – Sala Studio –
#SPECTACOL_MUZICAL

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS