Actualitate

„Dedataastavotez.eu” – program derulat de către APC Turda în parteneriat cu Centrul Regional de Informare EUROPE DIRECT Transilvania

Asociația pentru Protecția Consumatorilor Turda (APC) , a organizat în data de 16 mai 2019 , împreună cu Centrul Regional de Informare EUROPE DIRECT Transilvania de Nord, două evenimente, adresate tinerilor, care promovează programul derulat de către Parlamentul European în parteneriat cu Comisia Europeană dedataastavotez.eu .

Evenimentele au avut loc la ora 10.00 la COLEGIUL TEHNIC și la ora 12.00 în Sala Mare a Primăriei, unde au fost invitați să participe elevii majori de la toate colegiile și liceele din municipiul Turda.

Participanții au primit informații legate de alegerile europerlamentare, ce vor avea loc in data de 26 mai 2019 , au fost delectați cu un filmuleț și, cei care și-au testat cunoștințele, au fost recompensați cu diverse premii oferite de EUROPE DIRECT și APC Turda.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS