<
Actualitate

Depozitul Arhivatorul excelează în premii

Cel mai mare depozit de siguranță de arhivare a documentelor din județul Cluj, a câștigat două premii importante oferite de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România. Compania înființată în anul 2015, a reușit să se impună pe piața de profil din România, reușind astfel să aducă acasă, 2 premii importante. Locul 1-după profitul brut, în categoria Întreprinderilor Mici.
Locul 2- la Gala „Topul Național al Firmelor”, organizată de Camera de Comerț și Industrie a României în categoria Întreprinderi Mici.

Arhivatorul are amplasamentul la întâlnirea celor 3 județe: Alba, Mureș și Cluj, pe o suprafață de 5.000 mp și are capacitatea de păstrare și conservare a peste 200.000 de metri liniari de arhivă în cele mai bune condiții de siguranță și integritate. Este dotat ultramodern cu echipamente și sisteme integrate de gestiune, monitorizare și securitate. Depozitul este construit strategic și sigur pentru a fi ferit de calamități naturale (inundații, incendii, cutremure etc).

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS