<
Actualitate

Despre starea de sănătatea a primarului municipiului Turda după intervenția chirurgicală suferită în luna Decembrie

Primarul Cristian Matei a suferit o intervenție chirurgicală la Institutul Inimii „Nicolae Stăncioiu” din Cluj-Napoca în luna Decembrie 2020. Conform unor apropiați, primarul turdean, care a fost reales în luna Septembrie pentru un al doilea mandat, i-a fost montat un dispozitiv de tip pacemaker. „A fost o intervenție minoră, nimic grav”.

Au fost multe zvonuri lansate în spațiul public imediat după intervenția chirurgicală, însă Ziarul 21 a vrut să afle adevărul despre starea generală de sănătate a primarului Turzii. Astfel într-un interviu pentru cititorii Ziarului 21, Cristian Matei a vorbit despre intervenția chirurgicală suferită.

Reporter: Ați avut și ceva probleme de sănătate. Cum ați trecut peste ele?

Cristian Matei: Știți cum e cu sănătatea? Toată lumea are o problemă, doar că nu și-o scoate în fața casei. Sigur, eu fiind un personaj ultra public, fiind edilul orașului, sunt foarte urmărit, lumea e curioasă, este și firesc să fie așa. Am avut o intervenție care a fost speculată de opoziție la o manieră destul de murdară. S-a scris că am cu totul altceva decât ce se întâmpla defapt. A fost vorba de un stimul cardiac care mi s-a indicat să îl pun pentru a crește vivacitatea, vitalitatea în lucru. Este o chestiune obișnuită, nu este nici măcar o operație, ci o intervenție externă foarte ușoară. Cam atât a fost. Toată intervenția a durat 25 de minute. Nu pot spune că am avut o problemă de sănătate, ci o problemă de a-mi întări sănătatea. Acolo unde scârțâie ceva trebuie să repari.

Despre anul 2020 despre cum va fi 2021 pentru turdeni, despre campania de vaccinare despre proiecte, despre asfaltari și salubritate într-un interviu în exclusivitate cu Cristian Matei, primarul municipiului Turda de luni, 25 ianuarie, în Ziarul 21 , la toate punctele de difuzare a presei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS