<
Actualitate

Dezbatere publică privind „Regulamentul de organizare și utilizare a locurilor de joacă situate pe domeniul public al municipiului Câmpia Turzii”

În temeiul dispoziţiilor art. 7 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria Municipiului Câmpia Turzii supune dezbaterii publice Proiectul de hotărâre, cu caracter normativ, privind aprobarea „Regulamentului de organizare și utilizare a locurilor de joacă situate pe domeniul public al municipiului Câmpia Turzii ”


În ataşamentul prezentului anunț avem: proiectul de hotărâre, referatul de aprobare, raportul de specialitate privind acest proiect și Regulamentul de organizare și utilizare a locurilor de joacă situate pe domeniul public al municipiului Câmpia Turzii.

Proiectul de hotărâre poate fi vizualizat pe site-ul www.campiaturzii.ro
Secțiunea TRANSPARENȚĂ – Transparență decizională.

Pe această cale îi informăm pe toţi cei interesaţi că pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect supus dezbaterii publice până la data de 11.06.2021.

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare la proiectul de act normativ supus dezbaterii se pot depune în scris la registratura instituţiei, sau pe adresa de e-mail primaria@campiaturzii.ro

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS