Actualitate

Domeniul Public Câmpia Turzii, pregătit pentru sezonul rece

Iarna încet, încet, își intră în drepturi iar principalele probleme ale societății civice, pe timpul iernii, sunt dezapezirile și soluționarea problemei poleiului.
Am vrut să vedem dacă Domeniul Public Câmpia Turzii este pregătit pentru venirea zăpezii, iar în acest scop i-am luat un interviu directorului Călin Giurgiu.

AS: Care sunt străzile care aparțin de Domeniul Public, în ceea ce privește dezăpezirea?

C.G: Toate străzile din municipiul Câmpia Turzii sunt în subordinea Domeniul Public Câmpia Turzii. Desigur, ele sunt împărțite în funcție de priorități și urgențe. Urgență numărul 1 fiind principalele artere ale municipiului. Asta nu înseamnă că nu o să intervenim imediat și pe celelalte străzi. Dacă avem o urgență pe una din străzile secundare ale orașului, intervenim în secunda doi acolo.

AS: Sunteți pregătiți de iarnă?

N.G: Suntem pregătiți pentru intervenții, atât cu utilaje cât și cu materiale antiderapant, cât și cu forța de muncă.

AS: Există stoc suficient pentru iarnă?

N.G: Avem stoc suficient, iar în cazul în care avem nevoie de suplimentare cu materiale antiderapante, avem contracte cu diferite firme care o să ne suplimenteze în caz de urgență. Din acest punct de vedere, suntem de asemenea pregătiți.

AS: Ce utilaje are în acest moment Domeniul Public Câmpia Turzii?

N.G: În dotarea Domeniului Public Câmpia Turzii avem un camion de 7 tone dotat cu lamă și distribuitor de material antiderapant, doua buldoexcavatoare dotate cu lamă, un tractor dotat cu un semidegrader, un autocamion de 14 tone, un buldoexcavator cu mini încărcător

AS: Există forța de muncă?

N.G: Există și avem 4 schimburi a câte 8 angajații, adică 24/24 o să fie personal activ. Dacă iarna o să vină, angajații Domeniului Public sunt pregătiți să intervină.

AS: Care este obligația agenților economici în sezonul rece, în ceea ce privește perimetrul propriu.

N.G: Există o HCL prin care atât agenții economici cât și persoanele fizice sunt obligate să își curețe zăpada din perimetru propiu. Este normal și omenesc. Cei care au trotuare sau spații care au ieșire în stradă, trebuie să își asigure dezapezirea în acel perimetru

AS: Care este mesajul d-voastră pentru cetățeni municipiului Câmpia Turzii?

C.G: Să fie liniștiți în privința combaterii poleiului și a dezăpezirii pentru că Domeniul Public Câmpia Turzii este pregătit din toate punctele de vedere și o să fim în permanență în teren. Material antiderapant există, forță de muncă există, ninsoare poate să vină.
Sărbători liniștite și un an nou fericit!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS