Actualitate

Donație neașteptată pentru ambulanțe

Compania Rompetrol – KMG va dona 37.000 de litri de carburant pentru transportul medical de urgență în condițiile pandemiei de coronavirus, conform informațiilor apărute pe zcj.ro

De asemenea, compania va asigura finanțarea cercetării și achiziționarea de echipament, kit-uri de testare și materiale necesare pentru unitățile medicale din comunitățile își desfășoară activitatea.

„Am decis să susținem sistemul național de sănătate alături de partenerii noștri de la Fundația pentru SMURD, prin achiziționarea a 2.500 teste de validare a infecției cu virusul COVID-19, dar și prin sprijinirea Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino pentru identificarea tipului de virus care circulă în România”, a declarat Alexey Golovin, director departament juridic al KMG International.

Mai multe companii și persoane și-au arătat sprijinul în ultima perioadă pentru prevenirea și combaterea epdiemiei cu COVID-19, la nivelul României. Și în municipiul Câmpia Turzii, sunt persoane fizice sau juridice care au donat sume de bani sau își pun la dispoziție mijloacele de deplasare pentru a ajuta autoritățile.

Prin aceste gesturi, demonstrăm că ÎNCĂ suntem OAMENI.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS