<
Actualitate

Dorin Lojigan: Promisiunile PNL Câmpia Turzii, se îndeplinesc de la zi la zi. Investițiile în sănătate continuă!

După ce în zilele acestea Spitalul Municipal Dr. Cornel Igna din Câmia Turzii s-a îmbogățit cu un Computerul tomograf, în valoare de  de 1.113.840 lei, sumă alocată din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj, iată că Miercuri, 25 noiembrie, investițiile în sănătate continuă la Câmpia Turzii.

Este vorba de achiziționarea în cadrul Spitalului municipal Dr. Cornel Igna a unui sterilizator cu abur capacitate 160 l, cu generator electric de abur încorporat, în valoare de  182.399,63 lei TVA inclus.
Sterilizatorul achiziționat sterilizează materiale și instrumentar medical. Este dotat cu sistem mobil pentru încărcături de sterilizat cu 2 nivele, sistem de aer comprimat, stație tratare apa, containere pentru încărcare.
Este dotat cu sistem de documentare cu imprimanta încastrată în panoul frontal, cu sistem de verificare a proceselor și alarmare a eventualelor incidente.

Achiziția a fost făcută cu fonduri de la bugetul local și surse proprii ale spitalului.
Dorin Lojigan: ‘Promisiunile PNL Câmpia Turzii, se îndeplinesc de la zi la zi. Investițiile în sănătate continuă! Multumesc d-lui manager
Adrian Antal pentru implicare”
Investițiile în sănătate și educație, cei doi piloni importanți ai unei comunități au fost fără precedent în ultimii ani la Câmpia Turzii.
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS