<
Actualitate

Dorin Roșu:”Dumnezeu să vă răsplătească gesturile!”

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru eforturile depuse în acest scurt timp. Am rămas uimit de câtă lume s-a implicat pentru mine. O să rămân veșnic dator tuturor cunoscuților, prietenilor și comunității din care fac parte.

De două săptămâni sunt plăcut surprins de bunătatea oamenilor din zonă. Într-un timp relativ scurt, s-au întâmplat multe lucruri incredibile.

Vă mulțumesc celor care ați donat, celor care v-ați scos la licitație tricouri, obiecte personale, tablouri, etc. Mulțumesc celor implicați în organizarea evenimentelor sportive: cros, tenis de câmp și fotbal. Mă înclin!

Vă mulțumesc pentru sprijin, gândurile bune și urările voastră de sănătate! După data de 30 iunie, când este programată operația, sperăm să ne auzim cu vești bune și foarte bune. Sunt motivat și încrezător că Dumnezeu mă iubește… altfel nu îmi explic cum de a trimis atâția oameni cu sufletul mare pe lângă mine. Dumnezeu să vă răsplătească gesturile!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS