campanie campanie
Actualitate

Dosar de consilier. Raport de activitate al consilierului local Cristian Felezeu pe 2018

CONSILIERII LOCALI PRIN LEGEA 215/2001ARTICOLUL 51, ALINIATUL 4, PRECUM ȘI VICEPRIMARUL SUNT OBLIGAȚI SĂ PREZINTE UN RAPORT ANUAL DE ACTIVITATE, CARE VA FI FĂCUT PUBLIC PRIN GRIJA SECRETARULUI.

Dintre consilierii locali din Câmpia Turzii am ales azi, să vă prezentăm raportul consilierului local Felezeu Cristian

Felezeu Cristian a intrat în Consiliul Local de pe listele PNL, iar în acest mandat este membru al Comisiei nr.1 Buget ,Finante, Investitii si Prognoze economice.

Vă prezentăm raportul de activitate așa cum Cristian Felezeu l-a depus la secretariatul primăriei:

„În calitate de membru al Comisiei nr.1 Buget ,Finanțe, Investiții și Prognoze economice am participat la ședințele acestei comisii întocmind procesele verbale de ședință,analizând toate solicitările transmise de către aparatul executiv al Primariei precum și de către cetățenii mun.Turda. De asemenea au fost transmise către Secretariatul Consiliului Local toate Proiectele de Hotarare dezbatute și analizate în cadrul Comisiei. Am participat la deplasările în teren pentru vizitarea și verificarea obiectivelor de investiții ale Primăriei mun. Turda.

În calitate de consilier am organizat și participat la 5 întâlniri cu cetățenii din diferite cartiere ale mun.Turda identificându-se problemele specifice fiecărei zone probleme și solicitări care au fost transmise către aparatul executiv al Primăriei mun. Turda. Am participat la 12 ședințe de Consiliu Local Ordinare , 3 Extraordinare și 14 de îndată din această perioadă, în care am militat pentru respectarea demnității și interesului cetățenilor, respectarea prevederilor legale în ce privește valorificarea patrimoniului public și privat al municipiului în interesul comunității. Am inițiat împreună cu colegii consilieri un numar de 2 Proiecte de Hotărâre de Consiliu Local toate fiind adoptate. În urma solicitărilor cetățenilor am avut 12 interpelări în cadrul ședințelor de consiliu local. Am participat la majoritatea ceremoniilor, festivităților și activităților culturale organizate de către Primăria mun. Turda și Consiliul Local al mun. Turda. Mă simt onorat de încrederea ce am primit-o din partea cetățenilor mun. Turda la alegerile locale din Iunie 2016 și vă asigur stimați cetățeni de buna mea credință pe tot parcursul mandatului meu”.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS